unit

Breda, Prinsenhil 1

Available soonNetherlands
This unit is part of project Breda, Prinsenhil 1 — 3
Go to project

Prinsenhil Logistics Park (2e fase)

Breda is het centrum van de regio West-Brabant en is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, maar ook direct tussen de luchthavens van Schiphol en Brussel. Deze zakelijk georiënteerde stad heeft 170.000 inwoners met veel studenten en staat bekend om haar gastvrijheid, goed opgeleide werknemers en levendige gemeenschap.

Of je nu actief bent in de retail, logistiek, industrie of zakelijke dienstverlening, Breda is in ieder geval een uitstekende keuze om je bedrijf te vestigen.

Als we het hebben over bereikbaarheid, dan staat deze locatie bovenaan. Het centrum en de ring van Breda liggen op een steenworp afstand. Je leveranciers en toeleveranciers kunnen je snel vinden via de A16, A59 en A27: ze liggen allemaal vlakbij.

Komen uw klanten en medewerkers met het openbaar vervoer? Geen probleem, want het Centraal Station van Breda ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. Met een snelle toegang tot de Nederlandse hogesnelheidslijn die de steden en luchthavens Amsterdam & Brussel met elkaar verbindt, heeft de stad Breda een innovatieve oplossing voor openbaar vervoer ontwikkeld waar u natuurlijk volop gebruik van maakt.

Fase 1 is al volledig verhuurd. Deze laatste 2 resterende bedrijfsunits in deze 2e fase van Prinsenhil Logistics Park bevinden zich op een zichtlocatie en zijn al van verre zichtbaar vanaf de grote wegen Moerlaken en Konijnenberg. Met meerdere toegangen tot de rustigere wegen Prinsenhil en Eikdonk vindt het verkeer gemakkelijk zijn weg naar deze locatie.

Deze duurzame en natuurinclusieve bedrijfslocatie biedt tal van mogelijkheden voor MKB en groothandel. Een state-of-the-art gebouw voor meerdere bedrijven samen, in een groene omgeving met veel ruimte voor regenwaterinfiltratie, warmteadaptatie en biodiversiteit. Medewerkers en klanten kunnen hiervan genieten terwijl ze wandelen door het prachtige park dat we aanleggen rondom Prinsenhil Logistics Park. In het park komen ook diverse picknicktafels en sportfaciliteiten zodat deze bedrijfslocatie optimaal kan bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers.

Deze duurzame, toekomstbestendige en groene manier van werken is het uitgangspunt van Prinsenhil Logistics Park. Er komen diverse groene gevels en daken, elektrische oplaadpunten voor zowel auto’s als fietsen en scooters in de overdekte en afgesloten fietsenstallingen. LED-verlichting met bewegingssensoren en daglichtregeling zijn standaard voorzien.

Building parts in this unit6

Warehouse3,723 m201/04/2025
Mezzanine434 m201/04/2025
Office368 m2
Car Parking35 spot01/04/2025
Delivery-van Parking4 spot01/04/2025
Car Parking6 spot01/04/2025

Location

Prinsenhil 1 , 4825 AX Breda, Netherlands
Martijn Sleutjes - Profile
Martijn SleutjesBusiness Development ManagerNetherlands+31 765 236 650

Infrastructure & surrounding area

 • Highways
  A16, A59 and A27
 • Airport
  Schiphol / Brussel
 • Harbour
  Rotterdam / Antwerp
 • Container Terminal
  Moerdijk
 • Railway
  Breda Central — 2km

Media